Pletbehandling

Falkoner Rens har stor erfaring med pletbehandling og en høj succesrate. Har du fået vanskelige pletter på tøjet som du ikke selv kan få af ? Så lad vores professionelle team af medarbejdere gøre et forsøg. Som hovedregel anbefaler vi at du undlader at fjerne pletter på tøj, der kun tåler rensning. Vi ser desværre gentagende situationer, hvor en kunde er kommet at skade, eller ødelægge deres tøj, så det ikke kan reddes. Vi gør opmærksom på at du selv kan bidrage til processen, hvis du kan informere os hvad der er kommet på tøjet. Dette gør at vi kan vælge den bedste metoder til at fjerne rense dit tøj, og forøger chancen for succes.

Hvis du selv behandler pletter, bør du være opmærksom på følgende :

– Lad ikke pletterne blive siddende for lang tid på tøjet.

– Undlad at rense tøjet selv, medmindre du ved hvad du gør.

– Vær yderst forsigtig med sarte stoffer såsom silke, uld og hør. Disse typer tekstil tåler generelt meget lidt gnid / skrub, og der kan forekomme uoprettelig skade på tøjet ved brug af stærke opløsningsmidler.

Vi står desværre jænligt overfor vanskelige pletter, som har siddet for lang tid, blevet behandlet forkert eller lignende. Disse pletter kommer ofte kun af ved gentagende rens, og / eller brug af specielle, stærkere rensemidler.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere om pletfjerning under afsnittet Rens & Vask – Behandlingsprocessen i menuen.