Rens & Vask – Behandlingsprocessen

Orientering

1. Når vi modtager kundens tøj starter rensemanden med at gennemchecke hele tøjet for skader, f.eks. åbning i syningen, løs knap, slitage, alt sammen noget som vil tage yderligere skade efter en rensning, hvis dette er tilfældet bliver kunden ringet op og der bliver nærmere aftalt hvad der skal gøre, hvis kunden alligevel beslutter at gennemfører rensningen sker dette kun ved kundens ansvar, da risici er nævnt.

2. Lommerne bliver checket, da mange kunder ofte glemmer at tømme dem, hvis dette sker, bliver kunden ringet op med det samme, kundens ejendom bliver øjeblikkeligt returneret. Et af vores mange værdier er at vi går op ærlighed og loyalitet.

Pletfjerning

3. Tøjet bliver gennemset efter pletter. Hvis pletter bliver opdaget, starter man med en mild pletbehandling som er meget mild men stadig effektiv til at fjerne de flest vanskelig pletter fra stoffet. De fleste pletter forsvinder ved denne proces, men ved få situationer er den milde pletbehandling ikke nok, da pletten er trængt dybt inde i tøj fiberne. Her vurdere rensemanden om en omrens ville hjælpe på pletten, hvis ikke, så bliver kunden ringet op og fortalt situationen. Her har kunden en valgmuligheder, man kan give den med en grovere pletbehandling, men dette sker kun ved kundens ansvar, da der er chance for at den grove pletbehandling kan skade tøjet, ved bla. farvetab, slitage på stoffet ved pletten.

Rens & Vask

4. Herefter bliver tøjet så sorteret, da alt slags tøj ikke kan renses og dermed skal vaskes istedet, og omvendt. Vores Rensningsmetode er et af de bedste blandt renseribranchen, da vi anvender klorfri rensevæske som er både mild mod tøjet og miljøet.

Tørring

5. Herefter bliver tøjet i samme rensemaskine tørret på en mild temperatur da noget tøj er meget sart og kan ikke tåler for høj temperatur. Og det tøj der er blevet vasket bliver også tørret i en professionel industriel tørretumler.

Strygning/presning

6. Med vores professionelle presse/stryge maskine samt vores dygtige faglærte medarbejder der går op i detaljer er vi istand til at rense og presse dit tøj til perfektion

Efterbehandling

7. Når tøjet er blevet presset og strøget, bliver det set efter for fnuller og andre mangler. Læder og skind tøj for yderligere behandling, med en nærende og blødgørende læderolie, fremstillet efter gamle originale opskrifter. Vores læderolie er specielt velegnet til stift og udtørret læder. Olien trænger dybt ind og blødgør læderet i dybden hvilket giver en langtids blødgørende effekt.

Sorteret og Pakket

8. Tilsidst bliver enhver kundes tøj samlet, sorteret og pakket ind i plastic.